2012 spalio 20 d. Išvykstame

Lietuvą palikome dar šiltą. Automobilio termometre skaičius +15C atrodė nuostabiai. Tokie šilumos įspūdžiai neapleido ir Prahoje, bet neilgam, po 6val. skrydžio  Abudabis savo "landšaftu" ir arcitektūra pro iliuminatorių parodė savo nežemiškus vaizdus - smėlis, vanduo, stiklas, betonas ir nenusakomos pastatų formos. Arabai nepasišiukšlino, dėl mūsų atskraidino futbolo komandos "Mančester United" lėktuvą, be to, tolimesniame skrydyje komfortas ir maistas mus pilnai patenkino. 

 
Bankoką pasiekėme jau tamsoje. Metro ir pirmasis mūsų "tuktukas" už 20lt. per valandą pristatė mus į viešbutį (Su baseinu ant stogo, kurio dar neišbandėme). Pirma vakarienė, pirma nakvynė ir pirmi saulės spinduliai mus pakvietė į Bankoko shopingų centrą(us). Prie +34C karščio iš kondicionuotų parduotuvių išeiti nesinorėjo, bet ir jose ilgai neužsibūsi, nes brendai tokie pat, kaip ir Europoje, bet truputį didesnės kainos nei LT. Alus irgi dažnai viršija 9Lt/bokalas. Skanios kavos neradome, o "vietinės" kainos tokios pat kaip ir Lietuvoje. Tačiau gatvėje valgyti nuo 1Lt. gali kiek tik nori ir tikrai, skonis visai neblogas.

Bankokas - didelis miestas, atstumai taip pat. Jame pasivaikščiojome apie 10km., išgarinome po porą litrų vandens. Egzotika čia kvepia nelabai. Tai matosi nuotraukose. Vakarėjant lauko prekyba užsidaro, bet padaugėja barų. Į kuriuos dabar ir trauksime...

 Čia yra mūsų pirmo viešbučio koordinatės: